به وبلاگ کتابخانه علامه طباطبایی اسفرورین خوش آمدید

کتاب بوستان دانشمندان است.امام علی علیه السلام

۲۶ مطلب در خرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

بدون شرح

۲۹ خرداد ۹۷ ، ۱۴:۵۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کتابخانه علامه طباطبایی

نشست مولوی شناسی و مثنوی خوانی در کتابخانه اسفرورین

جهت غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان نشست مولوی شناسی و مثنوی خوانی در کتابخانه اسفرورین برگزار شد .

در این نشست ضمن بررسی زندگینامه حضرت مولانا کتاب مثنوی معنوی مولانا نیز معرفی گردید و اشعار این کتاب نفیس توسط حاضرین جمع خوانی شد .

 

۲۹ خرداد ۹۷ ، ۱۴:۴۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کتابخانه علامه طباطبایی

بدون شرح

۲۷ خرداد ۹۷ ، ۱۶:۱۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کتابخانه علامه طباطبایی

کتاب پیشنهادی خرداد ماه

کتاب پیشنهادی کتابخانه اسفرورین جهت مطالعه در خرداد ماه کتاب 110داستان از دوران جوانی امام علی (ع) می باشد 

جوانی یکی از مهم‌ترین فصل‌ها در کتاب زندگی هر انسان و فرصتی مغتنم و ارزشمند است. فرصتی که با بهره‌گیری مناسب و شایسته از آن، سایر فصل‌های زندگی فردی و اجتماعی آدمی نیز شکوفا و بالنده می‌شود و با لغزش در آن، ادامة زندگی نیز دچار مشکل و بحران‌های گوناگون خواهد بود؛ بنابراین، جوان باید با هوشیاری و دقّت در مسیر پرفرازونشیب زندگی گام بردارد تا در مراحل بعدی زندگی که دیگر قدرت و نشاط جوانی را در اختیار ندارد از برکت انتخاب‌های درست و تصمیم‌های بجای خود بهره‌مند شود

۲۷ خرداد ۹۷ ، ۱۶:۱۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کتابخانه علامه طباطبایی

سامانه اینترنتی جشنواره کتابخوانی رضوی به بهره‌برداری رسید

سایت جشنواره رضویهمزمان با برگزاری هشتمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی، سامانه اینترنتی مستقل این جشنواره به منظور ایجاد امکان ثبت نام و اطلاع‌رسانی اخبار و رویدادهای این جشنواره، به بهره‌برداری رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، سامانه اینترنتی مستقل جشنواره کتابخوانی رضوی به منظور سهولت در ثبت نام و اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای این جشنواره به آدرس www.razavi.iranpl.ir در دسترس علاقه‌مندان به کتابخوانی و معارف رضوی قرار گرفت.
در این سامانه علاوه بر امکان ثبت نام و اطلاع از تازه‌ترین اخبار و رویدادهای این جشنواره، امکان دریافت نسخه الکترونیکی منابع هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی در رده‌های سنی  کودک (۴ تا ۱۱ سال)، نوجوان (۱۱ تا ۱۷ سال) و جوان و بزرگسال (۱۷ سال به بالا) نیز فراهم شده است.
همچنین علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این سامانه پوستر جشنواره را دریافت کنند و با مراجعه به بخش «اطلاعیه‌ها» از آخرین دستورالعمل‌های صادر شده از سوی دبیرخانه جشنواره مطلع شوند.
همچنین بخش دیگری از سامانه اینترنتی جشنواره کتابخوانی رضوی به نمایش آثار نقاشی برگزیده در دوره‌های گذشته این جشنواره اختصاص یافته است. در این سامانه علاوه بر ارائه نحوه ارتباط با دبیرخانه جشنواره، آدرس کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور ارائه شده که علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به این بخش، نزدیک‌ترین کتابخانه عمومی به محل سکونت خود را بیابند.
 نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور که از دوره ششم متولی برگزاری این جشنواره شده، همزمان با هشتمین دوره برگزاری این جشنواره اقدام به راه‌اندازی سامانه اینترنتی مستقل برای این جشنواره کرد تا ضمن ارائه آخرین اخبار و اطلاعات جشنواره‌ کتابخوانی رضوی، مسیر مستقلی را برای شرکت کنندگان در این مسابقه ایجاد کند.

۲۷ خرداد ۹۷ ، ۱۶:۰۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کتابخانه علامه طباطبایی

جمع خوانی کتاب مسافر هشتم از کتابهای جشنواره رضوی

کتاب مسافر هشتم یکی از کتابهای هشتمین مسابقه  جشنواره   رضوی ویژه گروه سنی نوجوان است که جهت آشنایی اعضا و شرکت در مسابقه و تبلیغ هشتمین جشن.اره رضوی در کتابخانه اسفرورین مورد معرفی و جمع خوانی قرار گرفت .

۲۷ خرداد ۹۷ ، ۱۶:۰۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کتابخانه علامه طباطبایی

شعرخوانی ازکتاب مهمان خراسان از سری کتابهای جشنواره رضوی در بخش کودک

کتابخانه اسفرورین جهت آشنایی کودکان با منابع جشنواره رضوی و شرکت ئدر مسابقه نقاشی شعر خوانی از کتاب مهمان خراسان را برای گروه سنی کودک برگزار نمود .

یاس

۲۷ خرداد ۹۷ ، ۱۵:۵۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کتابخانه علامه طباطبایی

نشست کتابخوان کتابخانه ای از سری کتابهای رضوی

۲۷ خرداد ۹۷ ، ۱۰:۱۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کتابخانه علامه طباطبایی

جمع خوانی کتاب مژده گل از سری کتابهای رضوی

۲۷ خرداد ۹۷ ، ۱۰:۱۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کتابخانه علامه طباطبایی

شیوه های قصه گویی برای کودکان

قصه گو، با استفاده کردن از ابزارهای شخصی خود در قصه گویی یعنی با انتخاب کردن کلمه ها، صدا، رفتار، حرکت‌ها و حالتهای چهره و مانند اینها به آماده کردن قصه می پردازد، و سپس آن را به گوش و به خیال شنوندگانش می رساند .
او تنها از عناصر زیر استفاده می کند:
۱) یک داستان مناسب که به خوبی نیز آماده شده است و با شخصیت و سبک مخصوص او منطبق است.
۲) صدای مؤثر و شیوه ی بیان و ارائه.
۳) تخیل قصه نیوشان .
قصه گو به هیچ وجه نباید روی شگردها حساب کند و به عوامل غیر عادی که می تواند بر قصه گو یی او تأثیر بگذارد و آن را به یک نمایش مبدل سازد متوسل شود. هنر قصه گویی همچنان به عنوان یکی از قدیمی ترین شکل های هنر بشر باقی می ماند و این شکل از هنر بخصوص برای کودکان ارزشمند است. بزرگسالانی که می خواهند برای کودکان قصه بگویند باید با احترام و صداقت و مهارت در این راه سرمایه گذاری کنند و به این ترتیب به این هنر نزدیک شوند. در این صورت پاداشی که به دست خواهد آمد معمولاً بیشتر از سرمایه گذاری خواهد بود.
۲۲ خرداد ۹۷ ، ۰۸:۵۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کتابخانه علامه طباطبایی